Menu Premium
Loading...

EvdWV met Watch Dogs en The Witcher 3: Wild Hunt

14/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag! Deze week zitten Steven en Marcella klaar om je bij te praten over alles wat er de afgelopen week is gebeurd in de game-industrie. Zo hebben ze het onder andere over het grafische verschil van de laatste Watch Dogs trailer vergeleken met de oude beelden en het uitstel van The Witcher 3: Wild Hunt. Ben jij benieuwd wat Steven en Marcella allemaal te vertellen hebben? Check dan deze EvdWV met Watch Dogs en The Witcher 3: Wild Hunt.

Ubisoft heeft een tijdje terug een nieuwe trailer van Watch Dogs vrijgegeven en deze heeft heel wat gemengde reacties opgeleverd. Deze trailer heeft namelijk een grafische downgrade ondergaan in vergelijking met de trailers die op de E3 van 2012 en 2013 zijn getoond. Hoe Steven en Marcella denken over deze grafische downgrade van Watch Dogs en of dit voor hen het enthousiasme rondom de game heeft verminderd, hoor je in deze EvdWV met Watch Dogs en The Witcher 3: Wild Hunt.

Ook hebben Steven en Marcella het over het uitstel van The Witcher 3: The Wild Hunt, heeft Steven een kersverse Top 5 voor je en beantwoorden de twee ook een aantal dilemma’s. Ze laten onder meer weten of ze liever een PlayStation 4 of Xbox One zouden aanschaffen. Als klap op de vuurpijl hebben Steven en Marcella het nog even over Ubisoft, want de Franse uitgever heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met de ontwikkeling van vijf nieuwe titels. Heel veel is er nog niet over bekend, maar Steven en Marcella hebben zo hun idee├źn over wat deze nieuwe titels zouden kunnen inhouden.

Ben jij benieuwd naar het nieuws rondom Ubisoft, de top 5 van Steven en het uitstel van The Witcher 3: Wild Hunt? Luid dan je weekend keihard in met Steven en Marcella in EvdWV met Watch Dogs en The Witcher 3: Wild Hunt!

EVDWV met Watch Dogs en The Witcher 3

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch