Menu Premium
Loading...

EvdWV met Watch Dogs en GTA Online

16/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Boris en Dominique komen in 1080p op je beeldscherm! Waarom? Omdat het kan en omdat we beginnen met Einde van de Week Vrijdag. Er is veel gebeurd deze week en dat levert Boris en Dominique genoeg stof op om over te praten. Zo bespreken ze verschillende jaarcijfers van de grote spelers, heeft Microsoft al de eerste stappen naar de E3 gemaakt en krijg je een trailer van misschien wel de kanshebber op game van het jaar. Boris en Dominique nemen het met je door in deze EvdWV met Watch Dogs en GTA Online.

De E3 is om de hoek en om deze reden heeft iedereen op de redactie nu al gezonde spanning. Normaal is het afwachten tot die ene week in juni, maar Microsoft heeft er maling aan. Deze week onthulden zij namelijk meerdere dingen rondom hun platformen. Er was een aardige heisa over het feit dat de Xbox One standaard met Kinect geleverd zou worden, terwijl niet iedereen deze wil hebben en daar komt nu een oplossing voor. Daarnaast heeft Microsoft ook onder andere meer losgelaten over Xbox Live’s Games with Gold. Boris en Dominique vragen zich af of Microsoft er wel of niet goed aan doet om nu al onthullingen te doen, terwijl de E3 bijna letterlijk voor de deur staat.

Voordat het zover is, kunnen we eerst aan de slag met Ubisoft’s Watch Dogs. Waar deze titel vorig jaar nog ruimte maakte voor Assassin’s Creed IV: Black Flag, zou Watch Dogs dit jaar nog wel eens dé klapper kunnen zijn die in december in ieders top 10 van 2014 staat. Wat vinden Dominique en Boris ervan? Wachten zij vol smart op Watch Dogs?

Wij gamers willen gewoon vette games, maar bij de grote partijen zijn de positieve cijfers ook van belang. Twee grote spelers laten weten hoe zij het afgelopen fiscale jaar hebben afgesloten en één van hen heeft ook nog eens een positief nieuwtje voor de fans. Je hoort het van Boris en Dominique in EvdWV met Watch Dogs en GTA Online!

EvdWV met Watch Dogs en GTA Online

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch