Menu Premium
Loading...

EvdWV met Valiant Hearts en InFamous: First Light

27/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een nieuwe week overleefd! Met het weekend voor de deur is het tijd de balans op te maken en de week grondig samen te vatten. De reden voor Dominique om samen met Jelle de Gamekings-studio in te duiken om je een samenvatting te geven van de afgelopen zeven dagen. Dit doen ze dan ook in deze EvdWV met Valiant Hearts en InFamous: First Light.

Deze editie van Einde van de Week Vrijdag trappen we, zoals je dat van ons gewend bent, af met de nodige dosis nieuwtjes uit gameland. Dominique heeft in zijn redactie onder andere aandacht voor InFamous: First Light. InFamous: First Light is de DLC die we binnenkort al kunnen verwachten voor InFamous: Second Son. Daarnaast bespreken de heren ook het nieuws over Gran Turismo 6, die een partnership aan zijn gegaan met de FIA.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, hebben de heren ook nog een super dikke launch-trailer voor je in petto met Valiant Hearts: The Great War. Deze game heeft de harten van menig gamer snel veroverd en zo ook van Dominique en Jelle, die bijna een traantje wegpinkten tijdens het uitspelen van deze titel. Als klap op de vuurpijl is er dan ook nog een hele interessante prijsvraag. Ditmaal zul je er echter wat meer moeite voor moeten doen om het antwoord op deze prijsvraag te vinden. Dominique en Jelle vertellen je wat voor vraag je moet beantwoorden en wat je kan winnen. Onze vrienden van Bigu doen er zelfs nog een schepje bovenop door ook een prijs weg te geven.

Traditiegetrouw bevat deze EvdWV ook een top 5 en Dominique heeft een hele dikke top 5 voor je in petto. Waar deze uit bestaat, zul je vanzelf zien wanneer je deze EvdWV met Valiant Hearts en InFamous: First Light checkt. Wacht dus niet langer, ga er goed voor zitten en ga knallend je weekend in met Dominique en Jelle in deze EvdWV met Valiant Hearts en InFamous: First Light.

EvdWV met Valiant Hearts en InFamous: First Light

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch