Menu Premium
Loading...

EvdWV met Total War Rome 2 en Resident Evil

28/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste vrijdag van september houden we je op de hoogte van het laatste gamenieuws in EvdWV met Total War Rome 2 en Resident Evil. Dennis en Jelle zitten helemaal in de vrijdag sfeer en geven extra veel prijzen weg vandaag.

De najaars toppers komen steeds dichterbij en dus stijgt het aantal gelanceerde trailers aanzienlijk. Daarom niet één maar twee trailers in deze Einde van de Week Vrijdag. We hebben vandaag een bloeddorstige zombie trailer van Call of Duty: Black Ops 2 én de allereerste gameplay trailer van Total War Rome 2 in de aanbieding.

Ook qua nieuws was er deze week een hoop gebeurd. Er waren geruchten dat er een Resident Evil 2 remake in productie was. Dit nieuws werd al snel ontkracht door de producer van Resident Evil, Yoshiaki Hirabayashi. Hij heeft wel aangegeven dat als er genoeg interesse is voor deze remake, deze remake er ook zal komen.

Ander nieuws deze week was dat EA een Mass Effect Trilogy box heeft aangekondigd. Dit is leuk nieuws voor de PlayStation 3 bezitters aangezien zij voor het eerst aan de slag kunnen gaan met de allereerste Mass Effect. Wat echter wel opvallend is, is dat deze box niet is aangekondigd voor de Wii U terwijl Mass Effect 3 wel gewoon op deze console verschijnt.

Daarnaast geven we bijna een record aantal aan prijzen weg deze vrijdag. Je kunt namelijk drie keer de felbegeerde Collector’s Edition van World of Warcraft: Mists of Pandaria winnen. Daarbovenop kun je kans maken op 2 x 2 vrijkaarten voor Firstlook op zondag én op 2 x 2 Call of Duty: Black Ops 2 VIP access bandjes. Maar dan zijn we er nog niet! We geven tenslotte ook nog een stapel toffe Assassin’s Creed goodies weg. Hoe je kans maakt op al deze prijzen zie je in EvdWV met Total War Rome 2 en Resident Evil.

EvdWV met Total War Rome 2 en Resident Evil

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch