Menu Premium
Loading...

EvdWV met Tomb Raider en Army of Two: The Devil’s Cartel

18/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weekend, weekend, wij willen weekend. En dat hebben we nu ook! Tijd om te chillen en leuke dingen te doen. We zijn benieuwd hoe jullie je weekend gaan volbrengen. Jelle en Martin vertellen je wat zij gaan doen. Natuurlijk komt al het opmerkelijke nieuws van de afgelopen week ook nog even langs. Check dus snel deze EvdWV met Tomb Raider en Army of Two: The Devil’s Cartel.

De tijd vliegt voorbij en zo ook voor Jelle die even moet spieken welke datum het is. Tijd vliegt nu eenmaal voorbij als je lol hebt, zeggen ze. Iemand die zich deze week zeker vermaakt heeft, is Martin. Onze die-hard Tomb Raider fan mocht naar Londen om de multiplayer te checken. Het is een veelbesproken onderdeel van de nieuwe Tomb Raider game. De fans van de serie verwachten namelijk een extraatje geen volwaardige Tomb Raider aanvulling. Vooroordelen en speculaties vliegen over en weer, maar de feiten heb je pas als je de game hebt gespeeld. Martin is één van de gelukkigen die dat heeft mogen doen. Hoewel dit nog zeker niet de review is, gaat hij jou er wel het nodige over vertellen.

Verder komt Obama langs, niet op de redactie natuurlijk, maar wel in het nieuws en gaan we eens kijken naar een nogal typische ‘Merica game. Daarnaast krijg je natuurlijk, zoals je gewend bent van de Einde van de Week Vrijdag, een trailer voorgeschoteld. Dit keer is het de nieuwe Army of Two: The Devil’s Cartel Overkill trailer. Hoewel de eerste twee games geen gigantisch succes zijn geweest, waren het vaak wel lekkere snack games. De vraag is natuurlijk of ze dit keer wel dat succes kunnen behalen. Ook glipt Nino er eventjes tussen om hele dikke prijzen weg te geven. Wat voor prijzen? Dat zie je in deze EvdWV met Tomb Raider en Army of Two: The Devil’s Cartel

We zijn benieuwd wat jij vindt van de nieuwe Army of Two: The Devil’s Cartel en hoe jij jouw weekend in gaat vullen. Misschien een wilde gok, maar wij denken dat jij het weekend begint met deze EvdWV met Tomb Raider en Army of Two: The Devil’s Cartel.

EvdWV met Tomb Raider en Army of Two: The Devil's Cartel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch