Menu Premium
Loading...

EVDWV met Titanfall en The Order 1886

21/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdagmiddag en daarom zitten Dennis en JJ voor je klaar met een gloednieuwe EvdWV. Het was goed druk deze week, waardoor het voor Dennis en JJ weinig moeite kostte om genoeg nieuwtjes voor je bij elkaar te rapen. Zo hebben ze het onder andere over het succes van de Titanfall beta en over de nieuwe World of Warcraft expansie: Warlords of Dreamor. Maar er zit nog veel meer in deze EvdWV met Titanfall en The Order 1886!

Wat je vast niet is ontgaan, is de ophef rondom gameverslaving. Het nieuws staat er vol mee de laatste tijd. Gameverslaving wordt tegenwoordig gezien als een gevaarlijke obsessie van jongeren en wordt zelfs vergeleken met een drugs- of alcoholverslaving. Natuurlijk hebben Dennis en JJ als echte gamers hier een sterke mening over en die laten ze zeker ook horen in deze EvdWV. Square Enix geeft verder aan dat ze interesse hebben om Final Fantasy voor de PC uit te brengen. Is de PC nu echt de lieveling van uitgevers geworden? Ook hebben de mannen het over het feit dat er weinig vrouwelijke gamekarakters zijn om mee te spelen. Speel jij liever als man, vrouw of maakt het voor jou helemaal niet uit met welk karakter je speelt? Hoe Dennis en JJ hierover denken, hoor je in deze EvdWV.

Tenslotte hebben we nog een vette trailer voor je, namelijk die van The Order 1886. Sinds de E3 is het erg stil geweest rondom deze game, maar deze week is er eindelijk een nieuwe trailer opgedoken. Krijgen we nu eindelijk meer duidelijkheid over wat deze game inhoudt? Je ziet het in deze EVDWV met Titanfall en The order 1886.

EVDWV met Titanfall en The Order 1886

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch