Menu Premium
Loading...

EvdWV met Titanfall en de PlayStation 4

07/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben de gehele werkweek bijna achter ons gelaten en dat kan maar één ding betekenen: een nieuwe Einde van de Week Vrijdag om je weekend in te luiden! Voordat het zover is, knallen we dus keihard op je telefoon, tablet, computerscherm of laptop met EvdWV met Titanfall en de PlayStation 4. Luid jouw weekend dus goed in en check deze gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag!

Skate en JJ nemen namelijk het nieuws van de afgelopen week met je door in deze EvdWV met Titanfall en de PlayStation 4. Zo laten we de launch trailer zien van Titanfall, maar vergeten we ook niet dat Call of Duty: Ghosts dit weekend gratis te spelen is op de Xbox 360 en de Xbox One. De heren vragen zich echter wel af waarom Activision heeft besloten om dit te doen. Verkoopt de game niet lekker of is het gewoon cadeautje voor de gamer die minder bekend is met Call of Duty? Skate en JJ beantwoorden deze vragen voor je in deze Einde van de Week Vrijdag.

Deze week is qua geruchten een hele sappige geweest. Alhoewel de releasedatum van Watch Dogs al bevestigd is en dus geen gerucht meer genoemd mag worden, is er nog steeds onduidelijkheid rondom Dishonored 2. De game lijkt er aan te komen, maar Bethesda wil voorlopig nog niet bevestigen dat de game daadwerkelijk in ontwikkeling is. Welke mening Skate en JJ delen over de eventuele game én of zij er überhaupt wel zin in hebben, hoor je van de heren in EvdWV met Titanfall en de PlayStation 4.
EvdWV met Titanfall en de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch