Menu Premium
Loading...

EvdWV met Titanfall en Alien: Isolation

10/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Vrijdag! Er is deze week genoeg te bespreken, want zo zijn er aardig wat nieuwtjes door onder andere de CES die deze week natuurlijk aan de gang is. Jelle en Boris hebben deze beurs ook in de gaten gehouden en hebben een aantal belangrijke punten die ze op deze vrijdag willen bespreken. Maar wees niet bang, het is allemaal game-gerelateerd nieuws! Daarnaast hebben ze ook een nieuwe trailer en heeft Boris een top 5 gemaakt over Battlefield 4. Benieuwd naar wat Boris en Jelle allemaal te vertellen hebben? Kijk dan snel deze EvdWV met Titanfall en Alien: Isolation.

Titanfall is een game waar veel bezitters van een Xbox 360, Xbox One en PC op zitten te wachten. De verwachting is dat dit geen standaard shooter gaat worden en dat er hele interessante gameplay wordt toegevoegd. Deze week heeft Vince Zampella naar buiten gebracht dat de multiplayer maximaal twaalf personen kan bevatten. Dit is natuurlijk iets waar veel gamers over vallen, aangezien we nu eindelijk naar een periode gaan waarbij shooters op de console met veel meer mensen gespeeld kan worden.

Misschien heb je laatst op de website de review van Aliens: Colonial Marines gezien, een game die op de redactie niet echt hartelijk werd ontvangen. Vandaag hebben we in Einde van de Week Vrijdag een trailer van een game die de Alien-franchise nieuw leven probeert in te blazen, genaamd Alien: Isolation. Het zou mooi zijn als deze game de verwachtingen wel waar kan maken en een wrede Alien-game neer kan zetten. Of dit werkelijk gaat gebeuren, moeten we nog afwachten.

Als je het weekend goed wilt beginnen, dan moet je dus zeker deze EvdWV even checken!

EvdWV met Titanfall en Alien: Isolation

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch