Menu Premium
Loading...

EvdWV met Titan, GTA V en Call of Duty: Advanced Warfare

26/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Dominique zitten klaar voor een nieuwe EvdWV! Vandaag bespreken de guys het laatste nieuws over Blizzard’s project: Titan. De ontwikkelaar heeft maar liefst zeven jaar aan deze nieuwe IP gewerkt, maar er is besloten om de stekker uit het project te trekken.

Titan had de opvolger moeten worden van het succesvolle World of Warcraft. Ook is er een nieuwe trailer van de Exo Survival Co-op Mode van Call of Duty: Advanced Warfare, die er zeer spectaculair uitziet, al is Boris het daar niet helemaal mee eens. Voor Assassin’s Creed Unity is er een Season Pass aangekondigd, waarin je in eerste instantie onder andere de Assassin’s Creed Unity Dead Kings-uitbreiding en de game Assassin’s Creed Chronicles: China krijgt.

Daarnaast kwam er nieuws naar buiten over een mogelijke First Person Mode in Grand Theft Auto V en is er een nieuwe prijsvraag, waarbij je de Hyrule Warriors Limited Edition kunt winnen voor de Wii U. Weet jij het antwoord op de vraag? Mail die dan naar prijsvraag@gamekings.tv om kans te maken op die toffe prijs!

Naast de laatste gamenieuwtjes, heeft Dominique een Top 5 gemaakt van zijn favoriete games die op dit moment in de sale zitten van PSN. Ben jij benieuwd welke dat zijn? Kijk dan nu naar deze kersverse EvdWV met Titan, GTA V en Call of Duty: Advanced Warfare!

EvdWV met Titan, GTA V en Call of Duty: Advanced Warfare

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch