Menu Premium
Loading...

EvdWV met The Last of Us en Boothbabes

24/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We gaan beginnen met een verse Einde van de Week Vrijdag! Er is de afgelopen week zoveel nieuws voorbij gekomen dat EvdWV eigenlijk te klein is. Boris en Dennis hebben deze week de eer om de week af te sluiten en terug te kijken op het nieuws van de laatste paar dagen. Dit doen ze dan ook maar al te graag in deze gloednieuwe EvdWV met The Last of Us en Boothbabes. Ja, je leest het goed: boothbabes!

The Last of Us is nu een tijdje uit op de PlayStation 3, maar deze week staat de game nogmaals in de spotlights! De allereerste trailer van de verhaalgedreven downloadable content, genaamd Left Behind, is namelijk verschenen. Deze uitbreiding speelt zich voor de originele game af. Het verhaal zal zich gaan richten op het verhaal van Ellie en haar vriendin Riley. Gelukkig hoef je niet heel lang meer te wachten om erachter te komen waar het avontuur precies over zal gaan. De uitbreiding is in februari namelijk al beschikbaar in de PlayStation Netwerk Store. Check of Boris en Dennis zin hebben in deze DLC.

Naast al het gamenieuws is er ook nieuws rondom de welbekende boothbabes! Uit onderzoek blijkt dat boothbabes naast pluspunten ook wat minpunten hebben. Welke dit zijn en waardoor het komt, krijg je te horen van de twee heren.

Vandaag is de top 5 afkomstig van Dennis en het heeft iets te maken met de laatst besproken game, War Thunder. Je raad het al, een top 5 vol met gevechtsvliegtuigen. Een EvdWV kan natuurlijk niet eindigen zonder een toffe prijsvraag! Je maakt namelijk twee keer kans op een PlayStation 4 promoset. In het item hoor je wat je ervoor moet doen!

EvdWV met The Last of Us en Boothbabes

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch