Menu Premium
Loading...

EvdWV met The Evil Within en Gran Turismo 6

20/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag! Dat betekent maar een ding: het einde van vijf drukke werk- of schooldagen is in zicht. JJ en Jelle gaan dit speciale moment van de week inluiden met een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag. Ze bespreken in deze EvdWV met The Evil Within en Gran Turismo 6 een hoop nieuwtjes waaronder de Tokyo Game Show 2013. Helaas is deze gamebeurs niet meer zoals het ooit was geweest. De gamebeurs wordt namelijk steeds minder goed bezocht, waardoor ontwikkelaars er steeds minder games onthullen. Wij van Gamekings.tv wagen ons er ook liever niet meer, ook al was het er altijd ontzettend gezellig. Een van de redenen hiervoor is dat ze het liefst niet thuis willen komen als een of andere mutant met drie armen, door de verhoogde radioactiviteit na het lek in de kerncentrale van Fukushima.

Gelukkig zijn er toch nog altijd mensen die zich in Japan durven te wagen. Een van deze mensen is Shinji Mikami, de bedenker van de Resident Evil-franchise. Met zijn nieuwe studio heeft hij namelijk een hun allereerste game aangekondigd op de Tokyo Game Show 2013. Het is dit keer geen Resident Evil-titel, maar een compleet nieuwe IP, bekend als The Evil Within. De game zal net zoals de Resident Evil-franchise een survival horror-game worden. Je kunt dus vele schrikmomenten verwachten en monsters verslaan die je weg naar succes blokkeren. Vanuit Japan komt er nog een andere nieuwtje. Polyphony Digital, de ontwikkelaar van de Gran Turismo-franchise, heeft aangekondigd om op de dag van release van Gran Turismo 6 gelijk met een patch te komen. Waarom Polyphony Digital hiervoor kiest, vertellen JJ en Jelle in deze verse EvdWV.

Natuurlijk is dit niet het enige wat JJ en Jelle jou te vertellen hebben. Ze hebben namelijk nog veel meer interessante dingen, waaronder het visuele bewijs dat je Trevor, de gek uit Grand Theft Auto V, schijtend kan tegenkomen! Dus wacht niet langer en check EvdWV met The Evil Within en Gran Turismo 6!
EvdWV met The Evil Within en Gran Turismo 6

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch