Menu Premium
Loading...

EvdWV met Sunset Overdrive en E3 2014

09/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekendgevoel zit er al bijna in en het is beregezellig in de studio. Dominique en Jelle hebben namelijk keihard het besef dat het vandaag vrijdag is, wat betekent dat EvdWV met Sunset Overdrive en E3 2014 een feit is. Wat is er deze week gebeurd in de game-industrie? Je hoort het van Jelle en Dominique in Einde van de Week Vrijdag!

Gelukkig staat de wereld niet stil als je even niet oplet, waardoor we elke week een nieuwe editie van Einde van de Week Vrijdag weten te vullen met het laatste nieuws. De ene week is het iets minder dan de andere, maar deze week was al het nieuws zeker weten de moeite waard. Er is namelijk informatie naar buiten gekomen over het grootste game-evenement dat dit jaar gaat plaatsvinden in Los Angeles: E3 2014. Iemand heeft z’n mond voorbij geluld, wat je allemaal verteld wordt door Dominique en Jelle.

Games zijn duur om te maken en uitgeverij Activision tast diep in de buidel om iedereen een brute games te ‘geven’ met Destiny. Waarschijnlijk hebben ze de hoop dat iedereen en je oma aan de slag gaat met hun aankomende paradepaardje, want voor het bedrag dat zij geïnvesteerd hebben moeten er aardig wat exemplaren over de toonbank gaan. Over welke bedragen hebben we het hier? Einde van de Week Vrijdag geeft je het antwoord.

Uiteraard hebben we ook een trailer, dit keer van Sunset Overdrive. En in plaats van één van de mannen in de studio de taak te geven om een top 5 te verzinnen, hebben de stagiairs de koppen bij elkaar gestoken om er eentje te bedenken. Dat kan nog wel ’s voor verrassende reacties zorgen bij Jelle en Dominique, want zij waren van te voren niet op de hoogte. Hoe dat afloopt, zie je allemaal in deze EvdWV met Sunset Overdrive en E3 2014. Veel kijkplezier!

EvdwV met Sunset Overdrive en E3 2014

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch