Menu Premium
Loading...

EvdWV met Star Wars Battlefront en The Crew

31/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly heeft inmiddels al aardig wat items gepresenteerd, maar nog niet met iedereen. Zo ook nog niet met Dominique, maar daar komt deze Einde van de Week Vrijdag verandering in. Uiteraard krijg je heel wat gamenieuwtjes voor je kiezen in een kersverse ‘EvdWV met Star Wars Battlefront en The Crew’!

Zo hebben ze het over diverse games van EA. De ontwikkelaar en uitgever heeft namelijk meer duidelijkheid gegeven over de releasedata van aankomende titels zoals Star Wars Battlefront en Battlefield Hardline. Verder is er een nieuwe trailer van de racegame The Crew en gaan Dominique en Shelly nog even in op de komende Destiny expansion, The Dark Below. Is de uitbreiding een goede bang for bucks? Om nog even in de multiplayer-sfeer te blijven; bij Sony gaat het de laatste tijd niet helemaal vlekkeloos. De 2.0 update voor de PlayStation 4 gaf opnieuw veel problemen met de online service. Afgelopen Brievenmaandag heb je waarschijnlijk al kunnen zien dat er een Evolve Big Alpha code wordt weggeven. Ook hier kun je de code scoren, als je dat nog niet gedaan hebt, om zo het weekend in te knallen met de Evolve Big Alpha.

Last but not least heeft Shelly een Top 5 bedacht, geheel in het thema van deze week: Halloween. Wat er voor de rest nog allemaal besproken wordt, zal je toch echt zelf moeten zien. Check het nu in een nieuwe EvdWV!
EvdWV met Star Wars Battlefront en The Crew

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch