Menu Premium
Loading...

EvdWV met Sleeping Dogs en Assassin’s Creed Rogue

08/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is deze week een hoop gebeurd en Jelle en Dennis staan dan ook te trappelen om jou eindelijk over de laatste gamenieuwtjes te vertellen. Zo bespreken zij onder meer Sleeping Dogs, Destiny en de nieuwe trailer van Assassin’s Creed Rogue. Daarnaast heeft Jelle na zijn vakantie een zeer toepasselijke top 5 voor je in petto. Redenen genoeg om ‘EvdWV met Sleeping Dogs en Assassin’s Creed Rogue’ te checken!

Om de trend van  geremasterde games nog even voort te zetten, komt Sleeping Dogs: Definitive Edition naar de Xbox One en de PlayStation 4. Wanneer, vraag je jezelf dan af? Hij verschijnt al op 14 oktober! Je hebt hiervoor natuurlijk al Tomb Raider: Definite Edition kunnen spelen en laatst de kwam The Last of Us Remastered uit. In tegenstelling tot deze games kwam Sleeping Dogs wat langer geleden uit op de last-gen consoles. Jelle en Dennis bespreken ook het gerucht dat rondgaat over een prijsverlaging voor de Xbox One. Zou dit op de Gamescom 2014 al aangekondigd kunnen worden? Je ziet het allemaal volgende week op Gamekings.tv!

Wat is jouw mening over het oppoetsen en opnieuw uitbrengen van games op de PlayStation 4 en Xbox One? Laat het even weten in de comments! Wil jij je weekend goed inluiden? Check dan nu de nieuwe ¬†‘EvdWV met Sleeping Dogs en Assassin’s Creed Rogue’! We hebben deze EvdWV een prijsvraag voor je, waarbij je vette Watch Dogs hoesjes voor de iPhone kunt winnen. Weet jij het antwoord op de vraag? Stuur het op naar prijsvraag@gamekings.tv!

EvdWV met Sleeping Dogs en Assassin's Creed Rogue

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch