Menu Premium
Loading...

EvdWV met Pokkén Tournament en Dragon Age: Inquisition

29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Vrijdag, oeh yeah! De laatste nieuwtjes en geruchten worden met jou doorgenomen in deze nieuwe EvdWV met Pokkén Tournament en Dragon Age: Inquisition, met David en Dominique. Daarnaast wordt er dikke vette content aangekondigd die jij dit weekend op Gamekings.tv, en na het weekend op MTV kunt verwachten!

Afgelopen week is Pokkén Tournament aangekondigd voor de arcade. David, die zit te wachten op een Pokémon-RPG, heeft er zo zijn eigen gedachten over. Naast de aankondiging van deze nieuwe Pokémon-game, gaan er geruchten dat de release van Grand Theft Auto V voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One uitgesteld wordt. Op de Gamescom 2014 was het ook akelig stil rondom deze blockbuster. Voorlopig ontkent Rockstar Games dit gerucht, maar het zou best wel eens waar kunnen zijn, want er is nog steeds geen specifieke releasedatum bekend. Naast de laatste gamenieuwtjes bespreken de guys ook de trailer van de Dragon Age: Inquisition co-op multiplayer, en heeft Dominique vlak voordat hij op vakantie gaat een toffe top 5 voor je samengesteld!

Vergeet aanstaande maandag niet voor de buis te zitten, want om 22.35 uur is Gamekings terug op MTV met een spiksplinternieuwe aflevering! Vandaag om 16.00 uur kun je ook nog kijken naar de Gamekings livestream met de allerlaatste keer Dennis! Uiteraard is deze fantastische livestream daarna terug te zien op ons officiële Gamekings Twitch-kanaal. Maar eerst, een nieuwe ‘EvdWV met Pokkén Tournament en Dragon Age: Inquisition’!

EvdWV met Pokkén Tournament en Dragon Age: Inquisition

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch