Menu Premium
Loading...

EvdWV met Pokemon en The Sims 3

11/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De leukste tijd van de week komt er aan. We hebben het natuurlijk over het weekend! Een mooi moment dus om terug te kijken naar afgelopen week en uit te kijken naar het weekend. Martin en Jelle gaan je in ieder geval vertellen over een hele bijzondere en vooral warme prijsvraag en geven je een update over het laatste game nieuws. Kijk dus snel EvdWV met Pokemon en The Sims 3.

We gaan beginnen met FallOut. Er is namelijk wat informatie naar buiten gekomen door middel van een tweet. Het gaat hier enkel om een kleine teaser, maar dat is meer dan genoeg om ons hart harder te laten kloppen. Verder komen er, zoals we gewend zijn, nieuwe add-ons bij voor The Sims 3. De game wordt inmiddels zo geavanceerd in het bouwen van je huis en omgeving dat het een onderdeel van SimCity zou kunnen zijn. Is deze almaar groeiende content inmiddels niet meer dan pure uitmelkerij te noemen?

Over uitmelkerij gesproken, Pokémon X en Y komen er aan. Het aantal Pokémons is (haast) niet meer bij te houden. Nintendo stampt de laatste tijd dan ook de ene na de andere Pokémon game uit de grond. Blijft de Pokémon franchise zo zijn status wel behouden of brokkelt het langzaam af? Verder is THQ financieel al behoorlijk aan het afbrokkelen en dit is al een tijdje een veelbesproken onderwerp. Inmiddels zou THQ verkocht worden aan een investment fonds. Toch bepaalt de rechter dat er eerst maar eens gekeken moet worden naar de losse IP’s van THQ. Hoewel het bedrijf op het randje van de afgrond staat, hebben ze wel een behoorlijke selectie aan goedlopende franchises.

Tot slot hebben we natuurlijk nog een leuke trailer voor je. Het is van de nieuwste DLC van Call of Duty: Black Ops 2. In de Revolution DLC kun je nu zelf een zombie worden en ga je verse maps verkennen met een nieuw geweer.

Hoewel het weekend je al roept, wil je natuurlijk eerst even met ons terugblikken op de afgelopen week. Dus blijf maar gewoon lekker zitten en geniet van deze EvdWV met Pokemon en The Sims 3!

EvdWV met Pokemon en The Sims 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch