Menu Premium
Loading...

EvdWV met PlayStation 4 en Nintendo Direct

15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is voorbij gevlogen. Het is al vrijdag en daarom zijn Boris en Jelle de studio ingedoken om de gebeurtenissen van deze week eens even goed met jou te bespreken. Er zijn een hoop dingen gebeurd, dus ga er maar vast klaar voor zitten. Deze week werd de PlayStation 4 voor het eerst verkocht in Amerika en hebben we een gloednieuwe Nintendo Direct kunnen bekijken. Boris en Jelle hebben al het nieuws meegekregen en gaan het mooi even bespreken in deze EvdWV met PlayStation 4 en Nintendo Direct.

Natuurlijk zitten alle gamers al een tijdje op de PlayStation 4 te wachten. We worden lekker gemaakt met mooie beelden en spannende video’s, maar het wordt nu wel eens tijd dat we er echt mee kunnen spelen. In Amerika hebben ze meer geluk, want daar wordt de Playstation 4 nu officieel verkocht. Wij moeten nog even tot het einde van de maand wachten, maar dan mogen wij ook aan de slag.

Ook was er deze week een nieuwe Nintendo Direct. Op ons Youtube-kanaal Gamekings Extra kon je al zien hoe de redactie aan het kijken was naar deze livestream. Er werden helaas geen hele grote games aangekondigd. Natuurlijk waren er wel genoeg games die voor de online eShop verschijnen en kun je nu makkelijker je geld beheren tussen je Nintendo 3DS-account en je Wii U-account. Boris had graag willen zien dat er een gezamenlijk account kwam. Als afsluiter hebben we natuurlijk de wekelijkse top vijf. Dit keer heeft Jelle ervoor gekozen om zijn top vijf oude blues-artiesten te vertellen. Misschien dacht je dat hij alleen maar naar harde metal luisterde, maar dat is mooi niet zo. Een enorm vette Einde van de Week Vrijdag dus! Snel kijken!
EVDWV met PlayStation 4 en Nintendo Direct

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch