Menu Premium
Loading...

EvdWV met PlanetSide 2 en de Wii U

23/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met een drukke week achter de rug kijkt de redactie uit naar het weekend. Waarna we er hard tegen aan moeten, want volgende week staat de website in het teken van de Wii U. Voor het zo ver is nemen Dennis en Dominique het laatste game nieuws met je door in EvdWV met PlanetSide 2 en de Wii U.

Er was veel MMO nieuws deze week en we trappen deze editie af met een prachtig verjaardagslied voor World of Warcraft. De game bestaat vandaag namelijk precies acht jaar. Dat is een hele prestatie, aangezien het de gemiddelde game niet lukt om de servers langer dan twee jaar gevuld te houden. De vraag is natuurlijk hoe lang World of Warcraft het nog vol houdt, zeker met concurrentie van games waarvoor je niet maandelijks hoeft te betalen zoals Guild Wars 2 of free-to-play titels als Star Wars: The Old Republic. Op het moment heeft World of Warcraft nog niet veel te vrezen, maar Dennis denkt toch dat de game nog maar een jaar of twee er bij zal plakken.

Daarnaast is PlanetSide 2 gelanceerd, een free-to-play MMOFPS die Dennis en Dominique een beetje deed denken aan Halo 4. De game speelt zich af op een gigantische map waar drie fracties van 666 man tegen elkaar strijden om steeds meer van de map te veroveren. Hierdoor krijg je gigantische veldslagen van 666 tegen 666 tegen 666 man.

Verder hebben we een dikke Halo prijsvraag voor je staan op Halo XL. Je kunt prachtige Halo 4 schilderijen winnen. Als je precies wilt weten wat de prijsvraag inhoudt? Check dan deze pagina op HaloXL.nl. Maar er is meer! We geven ook nog is Assassin’s Creed stripboeken weg. Als je daar kans op wilt maken, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op Bigu.nl en stuur het antwoord van Dennis z’n vraag op naar prijsvraag@gamekings.tv.

Natuurlijk hebben we ook een toffe trailer voor je van een game waar zowel Dennis als Dominique naar uitkijkt, Aliens: Colonial Marines.

Meer dan genoeg reden om EvdWV met PlanetSide 2 en de Wii U te checken!

EvdWV met PlanetSide 2 en de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch