Menu Premium
Loading...

EvdWV met Pikmin 3 en Dishonored

07/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een hele coole Einde van de Week Vrijdag voor je klaar staan. Het sneeuwt buiten als de malle, waardoor iedereen met vertraging is binnengekomen. Toch gingen we snel voor je aan de slag en zetten we ook deze vrijdag het tofste nieuws voor je op een rijtje. Dennis en Dominique zitten deze week voor de camera in EvdWV met Pikmin 3 en Dishonored.

Het grootste nieuws van deze week kwam toch wel van de Nintendo Direct persconferentie. Zo is Pikmin 3 uitgesteld naar Q2 van 2013, komt Monster Hunter 3 in maart 2013 naar de Wii U en de 3DS en komt Fire Emblem: Awakening naar Europa. Als je precies wilt weten wat er verteld werd op de Nintendo Direct persconferentie, check dan EvdWV met Pikmin 3 en Dishonored.

We hebben 2 geweldige prijsvragen deze week. We geven een Pulse Wireless Stereo Headset van Sony weg. Daarnaast kun je ook nog eens kans maken op één van de drie exemplaren van Wonderbook. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een e-mailtje sturen naar prijsvraag@gamekings.tv met het juiste antwoord op de vragen die Dennis in dit item stelt.

Dishonored komt met zijn eerste grote DLC-pakket na zijn release. De trailer van deze DLC, Dishonored: Dunwall City Trials, kun je nu zien in EvdWV met Pikmin 3 en Dishonored.

Ook discussiëren Dennis en Dominique over de beste game van het jaar. Je hoort nog uitgebreid wat de redactie de beste game van 2012 vindt in de eindejaarsinterviews die er aankomen. Dennis ligt zelfs een tipje van de sluier op over zijn eigen top 10.

Wat is jouw beste game van 2012? Laat je horen in onze Gamekings kijkers top 10:
Klik hier om mee te doen aan de enquête

EvdWV met Pikmin 3 en Dishonored

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch