Menu Premium
Loading...

EvdWV met NBA 2K14 en Call of Duty: Ghosts

08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is voorbij en dat betekent dat we straks lekker naar huis kunnen en het hele weekend kunnen gamen! Als je van shooters houdt, dan weet je het weekend waarschijnlijk wel te vullen. Met Call of Duty: Ghosts kun je jezelf natuurlijk aardig wat uurtjes vermaken. Om deze week goed af te sluiten hebben we een speciale Call of Duty: Ghosts Einde van de Week Vrijdag voor je! Jelle en Dennis bespreken de shooter van Activision, checken de nieuwe NBA 2K14 trailer en JJ vertelt zijn grootste ergernissen bij Call of Duty in deze EvdWV met NBA 2K14 en Call of Duty: Ghosts.

De next-gen consoles gaan pas echt shinen wanneer er enorm vette games uitkomen die mensen omver blazen. NBA 2K14 is natuurlijk al uit voor de huidige consoles, maar ze hebben nu even laten zien wat voor gruwelijke graphics ze naar de next-gen consoles gaan brengen. In de trailer, die je in deze Einde van de Week Vrijdag ziet, kun je zien dat er alles aan is gedaan om animaties, emoties en graphics naar een hoger niveau te tillen. De NBA 2K-titels worden door onder andere JJ gezien als één van de beste sportgames ooit, en daarom is het spannend om te zien waarmee ze deze keer op de proppen komen.

JJ heeft daarnaast ook een top vijf gemaakt met de grootste ergernissen in Call of Duty. Zoals je weet, heeft JJ wel vaker zijn eigen rubriek waarin hij lekker boos kan worden, maar vandaag mocht hij dat in Einde van de Week Vrijdag doen. Benieuwd naar wat Jelle en Dennis te vertellen hebben en waar JJ allemaal boos om wordt? Dan is dit jouw Einde van de Week Vrijdag!
EVDWV met NBA 2K14 en Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch