Menu Premium
Loading...

EvdWV met Mass Effect 4 en Call of Duty: Advanced Warfare

02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke vrijdag is Einde van de Week Vrijdag! Met het weekend voor de deur hoeft er even niet aan werk gedacht te worden, maar kunnen we (de meesten van ons) met de benen omhoog lekker relaxen. Ja, en dan? EvdWV met Mass Effect 4 en Call of Duty: Advanced Warfare kijken, want Boris en David vertellen je al het laatste nieuws op gamegebied.

Het leuke aan de game-industrie is dat er altijd wel iets gebeurt dat het vertellen waard is. Het is af en toe net een soap, want deze week is er een akkefietje tussen Zenimax en Oculus Rift. De Oculus Rift heeft een flinke populariteitsstijging, maar volgens Zenimax is de VR-bril van Oculus VR niet wat het is zonder hun onbedoelde hulp. David en Boris bespreken wat die twee bedrijven nu eigenlijk met elkaar te maken hebben en waarom Zenimax daar helemaal niet zo blij mee is.

Toch was er niet alleen maar negatief nieuws, want bij BioWare zijn ze aardig in hun nopjes. De ontwikkeling van Mass Effect 4 gaat als een trein, wat de vraag doet oprijzen wanneer we eindelijk nieuwe beelden van de game gaan zien. Verder worden ze ook bij Microsoft wakker met een glimlach, want zij hebben een belangrijke strijd gewonnen van Sony. De twee tech-giganten zitten elkaar continu op de lip en dit keer hebben de Amerikanen aan het langste eind getrokken. Vraag je jezelf af waarom? Je hoort het hier.

Einde van de Week Vrijdag is niet compleet zonder verse beelden en dit keer komt Wolfenstein: The New Order aan bod. Maar dat is niet alles, want natuurlijk kunnen we de kersverse eerste trailer van Call of Duty: Advanced Warfare ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als kers op de taart is het David’s beurt om je te verblijden met een Top 5, dit keer in het thema van één van zijn favoriete games. Zit je er klaar voor? Veel plezier met het checken van EvdWV met Mass Effect 4 en Call of Duty: Advanced Warfare!

EvdWV met Mass Effect 4 en Call of Duty: Advanced Warfare

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch