Menu Premium
Loading...

EvdWV met Mario Kart 8 en de E3 2014

06/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Einde van de Week Vrijdag en ditmaal een hele speciale. Het is namelijk de laatste EvdWV voordat de E3 2014 losbarst. Aanstaande maandag begint de E3 2014 in Los Angeles en daarom vertellen Dominique en Skate of ze er al een beetje zin in hebben. Ook vertellen ze je uitgebreid wat je hier op Gamekings.tv kunt verwachten qua toffe content. Daarnaast hebben we natuurlijk ook al het wekelijkse gamenieuws en een trailer. Genoeg redenen dus om er even lekker voor te gaan zitten en deze ‘EvdWV met Mario Kart 8 en de E3 2014’ te checken!

Zoals je van ons gewend bent, hebben we het gamenieuws van deze week goed in de gaten gehouden en daarom bespreken Skate en Dominique wat er allemaal gebeurd is. De heren trappen af met Mario Kart 8, die sinds een ruime week in de winkels ligt. De game is sindsdien al een aantal keer over de toonbank gegaan en is hiermee de snelst verkopende game in de geschiedenis van de Wii U. Sinds de komst van Mario Kart 8 is de verkoop van de Wii U in alleen Groot-Brittannie al met 666 procent gestegen. Om hoeveel exemplaren zou het gaan?

Ook is de creative director van Assassin’s Creed: Unity bekendgemaakt en heeft EA een voorspelling gedaan voor het WK. Wie er volgens EA vandoor gaat met de winst en of Dominique en Skate het hier mee eens zijn, is nog maar de vraag.

Natuurlijk hebben we ook deze week een trailer voor je. Ditmaal van een gameserie waar af en toe hele vermakelijke titels in uitkomen, maar ook af en toe drollebakken van games tussen zitten. Of de heren deze game wel een beetje zien zitten, vertellen ze zelf. Verder is er een gruwelijke prijsvraag, hoor je alles over het Gamekings E3 2014 programma en hoor je wat er dit weekend op de planning staat in ‘EvdWV met Mario Kart 8 en de E3 2014’!

evdWV met Mario Kart 8 en de E3 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch