Menu Premium
Loading...

EvdWV met Kinect en God of War: Ascension

14/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag! Dit betekent voor de meesten het einde van de werkweek en dat moet gevierd worden. Daarom staat er speciaal voor jou deze EvdWV met Kinect en God of War: Ascension klaar om lekker te relaxen. Geen stress, geen zorgen, alleen maar praten over games en het nieuws. Toch gaan we iets verder dan alleen maar praten. Het regent namelijk, en dan bedoelen we niet alleen het weer buiten. Het regent prijsvragen en dus alle kans voor jou om zo rond de Kerst een paar mooie cadeau’s mee te pikken! Hoe je dat doet, zie je in deze EvdWV met Kinect en God of War: Ascension.

Alle consoles hebben een verandering doorgevoerd in de manier van gamen de laatste jaren. De één wat creatiever dan de ander, maar vrijwel allemaal spiekend bij de concurrentie. Innovatie blijft natuurlijk niet stil staan. Zo is er een speciaal team opgezet door Microsoft om een nieuwe en betere Kinect te maken. Iets wat Dennis en Steven een goed plan vinden in verband met de eisen die de huidige Kinect stelt. Zo verlangt de huidige Kinect om een 1 op 1 relatie met je in een grote ruimte en mag er niets tussen jullie in komen. Het is haast romantisch te noemen, maar vervelend is het zeker. Met name als je geen groot huis hebt en niet alleen woont, waardoor er wel eens iets tussen jou en de Kinect komt.

Verder gaan we het hebben over de nieuwe God of War. Het zou eigenlijk eindigen bij het laatste deel van de trilogie, maar ach ze gooien er nog eentje achteraan. Iets wat niet veel mensen erg zullen vinden. De bloederige vechtpartijen, de epische eindbazen en de mythologische elementen maken het voor veel gamers een unieke franchise. Of het mosterd na de maaltijd is, of een waardevolle toevoeging moeten we nog gaan zien. Maar kriebelen begint het zeker!

Natuurlijk komt er nog veel meer langs. Het zou zonde zijn om alles te verklappen, nietwaar? Daarom doen we dat dus ook niet! Als jij benieuwd bent wat er nog meer langs gaat komen, dan moet je kijken naar de EvdWV met Kinect en God of War: Ascension!

Vergeet verder niet om op Boris te stemmen voor meest sexy vegetariër! Die Dinand mag voor de gezondheid van de maatschappij niet winnen, want anders hangt heel Nederland vol met flyers van de Kane frontman. Dat wil toch niemand?

Wat je ook zeker niet mag vergeten, is om te stemmen op  jouw beste game van 2012 voor de Gamekings kijkers top 10!
Klik hier om mee te doen aan de enquête
EvdWV met Kinect en God of War Ascension

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch