Menu Premium
Loading...

EvdWV met Infinity Ward en Tekken 7

18/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is duizend graden Celsius en het zweet gutst in het rond, oftewel de perfecte dag om de studio in te duiken en jou te trakteren op een kersverse Einde van de Week Vrijdag. Deze week komt het nieuws uit verschillende hoeken. Al enige tijd rommelt het in kamp Microsoft en enkele dagen geleden kwam het bericht naar buiten dat er een groot aantal werknemers worden ontslagen bij Microsoft. Nu is ook bekendgemaakt dat sinds de aankondiging van het Kinect-loze Xbox One pakket de verkoop van deze console verdubbeld is. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar de zwetende gezichten van Dennis en Dominique? Check dan EvdWV met Infinity Ward en Tekken 7!

Zoals de titel van dit item al doet vermoeden, is er ook nieuws uit de keuken Infinity Ward. Een groep oud ontwikkelaars van Infinity Ward, die natuurlijk onder meer verantwoordelijk voor de Call Of Duy: Modern Warfare franchise zijn, zijn vertrokken en hebben hun eigen studio opgericht, namelijk Reload Studios. Nu werken ze aan een nieuwe shooter voor de consoles, Virtual Reality en de mobiele apparaten. Het is de bedoeling om met deze nieuwe shooter de strijd aan te gaan met de Call of Duty serie, net zoals Respawn Entertainment dat doet met Titanfall. Wat vinden Dominique en Dennis ervan?

Goed nieuws voor de Tekken-fans onder ons, want afgelopen weekend is Tekken 7 aangekondigd. Naast dat de game naar de Playstation 4 en de Xbox One komt, zal Tekken 7 ook naar de arcadehal komen. Er is al bekend dat de fighter van Bandai Namco volledig zal gaan draaien op de Unreal Engine 4, wat in potentie veel verbeteren moet kunnen opleveren. Wat gaat dit betekenen voor de game? We hebben natuurlijk ook nog een wrede trailer voor je klaarliggen, met deze week de eer aan een populaire titel van Ubisoft. Zoek de schaduw op, ga er lekke voor zitten en check EvdWV met Infinity Ward en Tekken 7!

EvdWV met Infinity Ward en Tekken 7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch