Menu Premium
Loading...

EvdWV met GTA V en Uwe Boll

13/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk vrijdag. Dit betekent maar één ding: weekend! Om dit in te luiden hebben we speciaal voor jou een splinternieuwe EvdWV met GTA V en Uwe Boll. Er is de afgelopen week enorm veel gebeurd, dus Dennis en Boris hebben dan ook een heleboel te melden. Zo zullen ze het onder andere hebben over het feit dat Netflix nu eindelijk ook in Nederland beschikbaar is. Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk is het dan zover! Of de Nederlandse versie kan tippen aan die van de Verenigde Staten hoor je in deze EvdWV met Boris en Dennis.

Volgende week begint de Tokyo Game Show. Zouden er nog spectaculaire games gepresenteerd worden? Dennis en Boris hebben er zo hun ideeën over. De Tokyo Game Show is door de jaren heen minder belangrijk geworden dan het was, nu de E3 en Gamescom veel meer aandacht krijgen, maar dat betekent niet dat we in de gaten moeten houden of er toch nog vette nieuwtjes vandaan komen. Naast dit nieuws is ook bijna tijd voor, je raad het al, Grand Theft Auto V. Zoals velen al weten, zijn er verschillende dingen over deze game gelekt, waaronder een map en korte stukjes game-play. De twee heren vragen zich af of het was te voorkomen of dat het bij een game zo groot als deze onvermijdelijk was.

Uwe Boll, de man die we vooral kennen van het omzetten van videogames naar, vaak niet zulke hele goede, films is een nieuw project begonnen. Om deze te financieren is hij een Kickstarter-campagne gestart. Boll heeft onder andere films als Far Cry en Postal gemaakt, en zijn droom is om Postal 2 naar de bioscopen te brengen. De grote vraag is of het hem gaat lukken en of we het moeten willen. Dennis en Boris hebben het erover wat zij ervan vinden.  Naast deze vraag geven ze jou ook nog een update over de Gamekings Showcase The GTA V Edition die je natuurlijk maandagavond om 22:30 op MTV kunt checken!

Een EvdWV is natuurlijk geen echte EvdWV zonder dat je vette prijzen kunt winnen. Deze week maak je kans op een Collector’s Edition van Final Fantasy 14: A Realm Reborn die gesigneerd is door Yoshida-san. Boris en Dennis vertellen jou wat je moet doen om deze in de wacht te slepen. Als je het antwoord weet, kun je het opsturen naar prijsvraag@gamekings.tv en misschien maak jij wel kans op deze hele vette Final Fantasy 14: A Realm Reborn Collector’s Edition!
EvdWV met GTA V en Uwe Boll

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch