Menu Premium
Loading...

EvdWV met GTA V en The Elder Scrolls Online

31/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is bijna voorbij en vrijdag is natuurlijk een gigantisch mooi moment om de afgelopen week te bespreken. Dennis heeft Skate de studio in weten te slepen voor deze hele nieuwe vette editie van EvdWV, welke zoals gewoonlijk barstensvol met wreed nieuws zit. Het is tijd voor EvdWV met GTA V en The Elder Scrolls Online, waar wel een echt heel brute trailer van uitkwam.

Holy moly, wat een week. Waar het aan de ene kant vrij rustig was qua nieuwtjes, waren de nieuwtjes die uitkwamen wel van zo’n niveau dat we er zeker niet aan voorbij mogen gaan. Er is namelijk over twee grote partijen in de game-industrie nieuws naar buiten gekomen.  Het nieuws gaat over twee exclusieve titels van de beide consolebouwers. Het Xbox-gerelateerde nieuws gaat het over Gears of Wars en bij het PlayStation-kamp komt Naughty Dog om de hoek kijken, de ontwikkelaar die onder meer verantwoordelijk is voor The Last of Us en de Uncharted-serie.

Zoals elke week is het geen Einde van de Week Vrijdag zonder een brute trailer van een game. Dit keer bevat deze geen gameplaybeelden, maar gaat het om een CGI-video. En holy shit, zelfs als je de game in kwestie niet wilt spelen, is deze trailer toch het kijken waard. Verder zijn er bijzondere nieuwtjes wat de verkoopcijfers van Grand Theft Auto V, want de vraag is natuurlijk of de lijn van succes nog steeds wordt doorgezet of aan het afnemen is. Uiteraard krijg je ook een verse top 5. Benieuwd waar deze over gaat? Dennis en Skate laten het zien in deze EvdWV met GTA V en The Elder Scrolls Online!

EvdWV met GTA V en Elders Scroll Online

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch