Menu Premium
Loading...

EvdWV met GTA Online en Thief

11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vijf dagen lang werken of school is het eindelijk weekend! Voor Dennis en JJ is het echter al twaalf dagen geleden dat ze hebben mogen genieten van een oer-Hollands weekend. Firstlook 2013 is uiteraard afgelopen weekend geweest. JJ en Dennis hebben hierdoor de welbekende Firstlook-jetlag opgelopen. Gelukkig kunnen ze dit weekend dan ook lekker uitrusten, maar voordat ze dit mogen doen, zullen ze toch echt eerst deze EvdWV met GTA Online en Thief moeten presenteren.

Vorige week dinsdag werd GTA Online vrijgegeven. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Er waren immens veel bugs. Spelers die hun savegame kwijt raakten, progressie die niet werd opgeslagen of mensen die nog niet eens voorbij de eerste tutorial-missie kwamen. Dit heeft daarom ook een hoop mensen kwaad gemaakt. Vooral doordat een game als GTA, die zulke hoge productiekosten heeft, dit blijkbaar ook kan overkomen. Je kon dit heel goed terugzien in de comments op de site van Rockstar. JJ en Dennis hebben deze problemen van GTA Online ook ervaren en willen dan ook niets liever dan hun ‘ervaring’ met jou delen.

Er zijn de afgelopen tijd al een paar trailers van verschenen en nu is er deze week een nieuwe uitgekomen. We hebben het hier over de game Thief. De game wordt door enkele onder ons erg gewaardeerd, maar door andere juist helemaal de grond in geboord. Dennis en JJ hebben er ook zo hun verwachtingen van. Vinden ze het saai, tof of lijkt het teveel op een Assassin’s Creed game? Dat hoor je in deze EvdWV.

Natuurlijk is dit niet het enige waar Dennis en JJ het over hebben. Zo zal Beyond: Two Souls ook nog uitgebreid aan bod komen plus een heleboel ander nieuws. Om deze Einde van de Week Vrijdag af te sluiten, hebben ze ook nog een vette Arma 3-prijs die je kunt winnen. Bekijk dit item voor alle details. Het antwoord kun je mailen naar prijsvraag@gamekings.tv, maar eerst lekker deze gloednieuwe EvdWV checken.
EvdWV met GTA Online en Thief

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch