Menu Premium
Loading...

EvdWV met GTA 5 en HaloXL

02/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is kneiterhard Einde van de Week Vrijdag en in deze editie staan er natuurlijk nieuwtjes, trailers en prijsvragen centraal. Speciaal daarvoor is onze lieftallige collega van de Gamekings redactie, Dominique, aangeschoven om te vertellen waar hij het de laatste tijd druk mee heeft gehad. Dit en meer in de nieuwe EvdWV met GTA 5 en HaloXL.

Dominique is waarschijnlijk al een bekend gezicht voor de meesten van jullie, maar wat jullie niet weten, is dat hij de laatste weken betrokken is geweest bij een nieuwe website. Halo 4 zit er natuurlijk aan te komen en laat het nou zo zijn dat er speciaal om de Halo serie een community site is gebouwd: HaloXL. Dominique is hier de hoofdredacteur van en gaat je er alles over vertellen.

Dan hebben we ook nog nieuws uit gameland voor je. Het zal je waarchijnlijk niet ontgaan zijn, maar er is bekend gemaakt wanneer het hoog geanticipeerde vijfde deel in de Grand Theft Auto serie uitkomt. En omdat we gewoon geen genoeg kunnen krijgen van de spanning en gekte om deze game, gaan we het er even over hebben.

Maar wanneer komt het vierde deel in de Call Of Duty: Modern Warfare serie eigenlijk uit? Want het schijnt dat een niet nader te noemen persoon het een ander heeft los gelaten over het vervolg van de serie. Als deze game dan uitkomt, gaat het dan ook af zijn? Het is namelijk een trend aan het worden om games net na de launch nog een patch mee te leveren. Zijn deze zo genaamde day one patches een goede ontwikkeling of juist niet?

We gaan het ook nog even hebben over Dead Island: Riptide en omdat het maar blijft intrigeren, bespreken we ook nog de ontwikkeling van de Resident Evil serie. Een bekende game-ontwikkelaar heeft namelijk geroepen dat hij Capcom graag wil gaan helpen met de serie. Er is natuurlijk ook nog een trailer en een hele moddervette dikke prijsvraag. En oh ja, huh? Het is toch geen Brievenmaandag? Nee, maar we hebben wel dilemma’s van onze correspondent JJ. Kijken dus, naar EvdWV met GTA 5 en HaloXL.

EvdWV met GTA 5 en HaloXL

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch