Menu Premium
Loading...

EvdWV met GTA 5 en Black Ops 2

16/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle mensen op aarde, zelfs mensen die onder een steen leven, zijn gister massaal opzoek gegaan naar een internetverbinding en een scherm met pixels. Het gevolg was dat het internet ontploft is, en vele zijn gesneuveld. Want daar was hij dan, de nieuwe en tweede trailer van Grand Theft Auto 5. Martin en Dennis zijn nog aan het bijkomen van de gebeurtenis, maar zitten wel klaar voor EvdWV met GTA 5 en Black Ops 2.

De laatste weken begint er steeds meer nieuws uit de extreem goed beveiligde kluis van Rockstar te druipen en iedereen die ooit van een GTA game heeft gehoord staat op scherp. Toen werd aangekondigd dat de tweede trailer van het vijfde deel in de Grand Theft Auto serie werd onthuld, sloegen de hype meters het plafond uit. Maar dat is inmiddels achter de rug, tijd dus om te kijken wat Martin en Dennis er allemaal van vinden.

Goed, er zijn natuurlijk ook andere dingen gebeurd. Zoals bijvoorbeeld de aankondiging dat er bij genoeg animo een nieuwe Timesplitters gemaakt zal worden. Crytek, de makers van Timesplitters, hebben via internet aan de mensen gevraagd of er nog iemand zin heeft in een nieuw deeltje? Wat moeten we hier nou van denken? Wat er nog meer gebeurd is, is de bom aan negatief gelul op de interwebs over de nieuwe shooter van Treyarch. Call of Duty: Black Ops 2 is namelijk nog geen vier dagen uit en het geklaag is ongekend.

Waar ook over geklaagd wordt, en ook niet de eerste keer in Einde van de Week Vrijdag is de beruchte day-one patch. Dennis wakkert de discussie nog maar eens aan, want dit kan toch eigenlijk niet? Of wel Martin?

Gelukkig zijn er ook nog prijzen te winnen, en we hebben er maar liefst twee! Dikke vette shit! Kijken dus, naar de nieuwe EvdWV met GTA 5 en Black Ops 2.

EvdWV met GTA 5 en Black Ops 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch