Menu Premium
Loading...

EvdWV met Forza Horizon en de Wii U

12/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oeh yeah! Het is eindelijk weekend, en na Firstlook komt die, hoe epische het ook was, op de redactie als een geschenk uit de hemel. Maar voor dat het echt zover is, gaan Steven en Martin nog even alles rustig doornemen in EvdWV met Forza Horizon en de Wii U.

Martin heeft voor het eerst deze week zijn pet afgedaan en als je goed hebt opgelet tijdens de Firstlook items en livestream weet je misschien wel al waarom. Het heeft namelijk iets met een “Vaas” te maken. Simon weet hier overigens ook alles van. Maar op naar de games, want er is deze week een demo uitgekomen en wel van de nieuwe Forza game genaamd Forza Horizon. Deze wijkt iets af van de standaard Forza formule, omdat het zich afspeelt in een open wereld en tijdens het fictieve Horizon auto festival.

Ben je er al uit of je de Wii U bij de launch gaat aanschaffen? Zo niet, dan zou ik als ik jou was, maar niet al te lang wachten met je besluit. Retailers zijn namelijk nu compleet door de pre-orders heen. Daarom hebben veel shops in de VS besloten om de Wii U aan te bieden op Ebay. Zien we hier een goede ontwikkeling?

Er is ook nieuws vanuit de stal van Valve. Zij zijn namelijk bezig testers te verzamelen voor nieuwe games, én hardware! Spannend! Uit filmland kwam er deze week ook genoeg nieuws. De Gears Of War film is toch niet van de rails en Steven en Martin vinden dit genoeg aanleiding om game-verfilmingen onder de loep te nemen.

Resident Evil is zoveel besproken afgelopen week dat we het niet konden laten om ook hier even bij stil te staan. Wat vinden we op de redactie eigenlijk van het gedoe rond deze game?

Tot slot hebben we nog een shitload aan prijsvragen en hebben we een oproep voor de LittleBigPlanet Build Off. Natuurlijk wordt het weekend ook even doorgenomen. Kortom, het is een epische editie dus in deze EvdWV met Forza Horizon en de Wii U.

EvdWV met Forza Horizon en de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch