Menu Premium
Loading...

EvdWV met Far Cry 3 en Skyrim

09/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We vieren het einde van de week met niemand minder dan Melle en Dennis. Er is een nieuwe trailer verschenen van Far Cry 3 en de Skyrim DLC komt waarschijnlijk toch naar de PlayStation 3. Hoe dat precies zit, zie je in EvdWV met Far Cry 3 en Skyrim.

De najaarstoppers komen nu als paddenstoelen uit de grond, daarom komen er natuurlijk een aantal langs in deze Einde van de Week Vrijdag. Ook staan we in dit item even stil om te kijken welke games dit jaar de kans maken om zichzelf de beste game van het jaar te noemen. Naast Halo 4, Call of Duty: Black Ops 2 en Far Cry 3 noemt Melle nog een verrassende indie game.

Het gaat helaas slecht met THQ, en ze hebben besloten de releasedatum naar achter te schuiven van hun drie grootste titels. Of Melle en Dennis geloven dat er nog hoop is voor deze uitgever, zie je in EvdWV met Far Cry 3 en Skyrim.

Natuurlijk hebben we ook een prijsvraag. Je maakt deze week kans op één van de drie Smart As t-shirts. Weet je het goede antwoord op de vraag die in dit item wordt gesteld? Stuur dan even het juiste antwoord met je naam en adres naar prijsvraag@gamekings.tv.

EvdWV met Far Cry 3 en Skyrim

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch