Menu Premium
Loading...

EvdWV met Dragon Age: Inquisition en The Last Guardian

01/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuuuuuuh, het is vrijdag en dat betekent niet alleen dat het weekend van start gaat, maar ook dat we een splinternieuwe Einde van de Week Vrijdag voor je klaar hebben staan. De game-industrie staat nooit stil en daarom hebben Dennis en Shelly deze week heel wat nieuws voor je verzameld. Zo bespreken ze niet alleen de nieuwe trailer van Call of Duty: Advanced Warfare, maar heeft Shelly ook een top 5 voor je bedacht en hebben we ook uit betrouwbare bronnen breaking nieuws gekregen over The Last Guardian. Leeft deze langverwachte titel van Team Ico dan toch nog? Je ziet dit alles in deze ‘EvdWV met Dragon Age: Inquisition en The Last Guardian’.

Electronic Arts heeft de abonnementendienst EA Access aangekondigd voor de Xbox One. Voor een bepaald bedrag per jaar krijg je toegang tot verschillende EA-titels, waaronder Battlefield 4, FIFA 14, Madden NFL 25 en Peggle 2. Wat heeft deze dienst nog meer te bieden en zitten Dennis en Shelly wel te wachten op nog zo’n abonnement naast PlayStation Plus en Xbox Live (Games With Gold)? Dat hoor je in deze EvdWV, maar er is meer. Ontwikkelaar Blizzard maakt het namelijk in Diablo III: Ultimate Evil Edition mogelijk om cross-platform saves te importeren. Dit betekent dat je jouw personage van de Xbox 360 naar de PlayStation 4 kunt overzetten. Is dit een positieve ontwikkeling en is dit iets wat we vaker willen zien?

Ook deze week hebben we een vette trailer voor je uitgezocht en ditmaal van een game waar wij op de redactie erg naar uitkijken, namelijk Dragon Age: Inquisition. Na de teleurstelling van Dragon Age 2 is het nog maar de vraag hoe dit derde deel uit de serie gaat uitpakken. Ben jij benieuwd naar Dragon Age: Inquisition, EA Access en dat grote nieuws rondom The Last Guardian? Check dan op deze zonnige vrijdag snel even dezeĀ ‘EvdWV met Dragon Age: Inquisition en The Last Guardian’.
EvdWV met Dragon Age: Inquisition en The Last Guardian

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch