Menu Premium
Loading...

EvdWV met Dragon Age: Inquisition en Assassin’s Creed Unity

25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en Dominique, twee van de jongste maar zeker niet minst wijze mannen van de redactie, zitten klaar om jouw weekend goed in te leiden met Einde van de Week Vrijdag! Ze hebben het laatste gamenieuws bij elkaar gehaald, om jou helemaal op de hoogte te stellen. Daarnaast heeft David een nieuwe en vooral persoonlijke top vijf voor jou over de wreedste Gamekings-afleveringen waaraan hij heeft gewerkt. Dit alles en nog veel meer staat voor je klaar in EvdWV met Dragon Age: Inquisition en Assassin’s Creed Unity.

EA heeft onlangs aangekondigd dat Battlefield Hardline en Dragon Age: Inquisition zijn uitgesteld. Was dit een bewuste keuze of uit noodzaak? Dominique en David hebben er in ieder geval een mening over. Ook zit er in deze Einde van de Week wat film/game nieuws over de nieuwe Uncharted-film. Er is een goede reden waarom David deze week bij Einde van de Week Vrijdag zit en dat is omdat er een nieuwe trailer van Assassin’s Creed Unity verschenen is. Ze hebben het in deze nieuwe trailer vooral over de nieuwe engine die ze gebruikt hebben voor het maken van Unity. Dankzij deze nieuwe engine zijn er in de nieuwe game dingen mogelijk die dat voorheen nog niet waren. De vraag is wat onze Assassin’s Creed expert David ervan vindt? Tenslotte is er nog nieuws over Sony, de Steam Controller van Valve en natuurlijk een hoop gelach en onzin. Dat en nog veel meer hoor je hier in Einde van de Week Vrijdag.

Dus pak er een koud biertje bij, trek je keukenkastjes leeg en pak je lekkerste stoel, want het is namelijk hoog tijd voor EvdWV met Dragon Age: Inquisition en Assassin’s Creed Unity! Wist je ook dat we een super wreed weekend voor de boeg hebben met toffe items? Dat hoor je ook allemaal van David en Dominique. Jeeeuj!
EvdWV met Dragon Age: Inquisition en Assassin's Creed Unity

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch