Menu Premium
Loading...

EvdWV met Destiny en de Wii U

22/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week zaten de guys nog in Keulen voor de Gamescom 2014, maar vandaag zijn Dennis en Jelle terug voor een nieuwe EvdWV. Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Destiny en er is gamenieuws over de Wii U. Check het in een nieuwe EvdWV met Destiny en de Wii U!

Watch Dogs is voorlopig de laatste grote titel van Ubisoft die uitkomt op de Wii U. Omdat de verkopen tegenvallen, gaat Ubisoft voortaan alleen nog maar games voor alle leeftijden uitbrengen voor Nintento’s nieuwste console. Als klap op de vuurpijl verschijnt ook de nieuwe Call of Duty: Advanced Warfare niet voor de Wii U. Is dit een klap voor Nintendo? Dennis en Jelle bespreken ook de Morpheus van Sony, de laatste Venus trailer van Destiny en zij hebben een leuke top 5 voor je samengesteld. Daarnaast is er deze week een nieuwe prijsvraag. Luister goed naar wat er gezegd wordt, zodat ook jij kans maakt om deze toffe prijs te winnen!

Laat even weten in de comments of jij het eens bent met de top 5 van Dennis en Jelle, en zo niet, wat dan jouw top 5 is! Ga er maar lekker voor zitten en vier je weekend met een nieuwe EvdWV met Destiny en de Wii U!

EvdWV met Destiny en de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch