Menu Premium
Loading...

EvdWV met de Xbox One launch en de PlayStation 4

22/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je knippert even te snel met je ogen en het is alweer vrijdag. Ook deze week lijkt voorbij gevlogen te zijn. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat ze bijna overal in de wereld al kunnen genieten van de next-gen, maar wij het in Nederland nog moeten doen met de current-gen, Wii U en PC. Uiteraard zijn we de kwaadste niet en daarom luiden Jelle en Dennis heerlijk vertrouwd het weekend in met deze EvdWV met de Xbox One launch en de PlayStation 4.

Terwijl onze oosterburen kunnen genieten van de Xbox One en ze in Amerika van zowel de Xbox One als de PlayStation 4 mogen genieten, moeten wij hier nog even wachten. Op de Gamekings-redactie hebben wij wel het geluk dat we al een PlayStation 4 hebben. Als wij op de redactie aan het spelen zijn, dan kun jij meekijken op http://www.twitch.tv/gamekingsofficial. Volg ons Twitch-kanaal en je krijgt een melding als we de nieuwe console van Sony aan slingeren.

Ook hebben we twee hele vette prijsvragen. Zo kun je een hele vette 2.1 audioset van Teufel winnen en een Sailer Jerry shirt! Uiteraard moet je hier wel enige moeite voor doen in de vorm van een prijsvraag. De antwoorden kun je opsturen naar prijsvraag@gamekings.tv en misschien win jij dan wel één van de twee vette prijzen.

Het is de gewoonte dat we bij Einde van de Week Vrijdag een trailer tonen en ook deze week hebben we er eentje voor jullie. De trailer van deze week is van Ryse: Son of Rome, een game waar vooral Dennis heel erg over te spreken is. Of dit ook het geval is voor Jelle, kun je zien in deze EvdWV met de Xbox One launch en de PlayStation 4.

EvdWV met de Xbox One launch en de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch