Menu Premium
Loading...

EvdWV met de Xbox One en Call of Duty: Advanced Warfare

05/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jongens en meisjes, het is weer zover. Je hebt weer een school- en of werkweek overleefd. Leun achterover, pak wat fris of een biertje en geniet van deze inleiding van jouw weekend met ‘EvdWV met de Xbox One in Nederland en Call of Duty: Advanced Warfare’!

Shelly zit voor het eerst samen met Jelle in een Einde van de Week Vrijdag en dat luidt zij in met belangrijk nieuws: de Xbox One is namelijk vanaf vandaag officieel uit in Nederland en daar gaan ze het uiteraard even over hebben. Verder zijn er nieuwe screenshots van Assassin’s Creed Rogue naar buiten gebracht. Shelly en Jelle denken er beide iets anders over. De game komt namelijk tegelijk met Assassin’s Creed Unity uit. Wordt Rogue niet verpulverd door zijn grote broer en het andere geweld dat er op dat moment uitkomt? The Evil Within werd eerst uitgesteld, maar is nu een week naar voren geschoven. Dat hoor je niet vaak! Horrorfans kunnen dus eerder van deze game gaan genieten.

We hebben wederom een vette trailer voor je in petto, van dit keer een typische Shelly game, namelijk die van Call of Duty: Advanced Warfare. Kortom, voldoende gamenieuwtjes, vette aankondigingen en een bijzondere top 5 van Jelle. Dit zijn genoeg redenen om deze EvdWV te checken. Vergeet daarnaast niet, mocht je het nog niet gezien hebben, om aanstaande zondag om 23:30 de herhaling van de Gamekings Gamescom 2014-aflevering te kijken op MTV. Fijn weekend!

EVDWV met de Xbox One in Nederland en Call of Duty: Advanced Warfare

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch