Menu Premium
Loading...

EvdWV met de Wii U

30/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna wiikend en dat betekent dat onze speciale Wii U week er bijna op zit, maar natuurlijk is er nog de speciale Wii U Einde van de Week Vrijdag. Door alle commotie zijn Martin en Jelle een beetje melig geworden en dat resulteert in een erg grappige EvdWV met de Wii U.

De Wii U is vandaag uitgekomen en mensen zijn elkaar op dit moment ellebogen aan het geven om een Wii U te bemachtigen. Er zijn er waarschijnlijk nog ongeveer drie in het hele land te verkrijgen, maar daarvoor moet je wel naar Schubbekutteveen. In Amerika is de console al maar liefst vierhonderdduizend keer over de toonbank gevlogen en Jelle en Martin gaan eens berekenen wat dit getal zegt over de verkoop in deze EvdWV met de Wii U.

Eén van die vierhonderdduizend Amerikanen heeft een code gekraakt en is doorgedrongen tot het mainframe van de Miiverse. Daar kon hij zien hoe de Nintendo goden bezig waren met games die nog niet aangekondigd zijn. Het heeft iets te maken met een groene dinosaurus die eieren eet, en de mannen gaan er dus even lekker op los speculeren.

Dit was ook meteen reden genoeg om het eens over dit miiversum te hebben en de miitjes die er in ronddwalen. Het is namelijk voor het eerst dat Nintendo het hele online gebeuren serieus gaat nemen en dat doen ze op hun eigen manier. Maar is Miiverse wel zo verschillend van de bestaande online diensten van bijvoorbeeld de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Canada spant overigens samen met de Illuminati om te zorgen dat zij de enige met de Wii Mini zijn. Wii Mini? Ja. Blijkbaar is deze gestripte Wii in de maak, maar alleen het grote Canada mag er tot nu toe van snoepen. Vreemd… Je hoort er meer over van Jelle in EvdWV met de Wii U.

Dan word je nog bedolven onder de prijzen, want we hebben er niet één, niet twee, maar zelfs drie prijzen de we weggeven! Kijken dus, naar EvdWV met de Wii U!

EvdWV met de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch