Menu Premium
Loading...

EvdWV met de Wii U en de iPhone 5

14/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een hoop gebeurd afgelopen week; er was zowel een persconferentie van Apple als van Nintendo. Vandaar een EvdWV met de Wii U en de iPhone 5.

Iedereen zat te wachten op een releasedatum en prijs van de Wii U en die zijn bekend! Althans een releasedatum, over de prijs kunnen we tot nu toe alleen nog speculeren. Op 30 november zal de Wii U verschijnen in Europa. Daar zal Sinterklaas blij mee zijn. Eigenlijk kan heel Europa wel blij zijn aangezien de Japanners zelf pas op 12 september de nieuwe console in huis kunnen halen.

Er gaan twee versies van de Wii U op de markt komen. De Wii U Basic Pack bevat een witte console met 8 gig aan opslagcapaciteit. Die naar Dennis zijn schatting 299 euro gaat kosten. In de Wii U Premium Pack zit een zwarte Wii U voorzien van een 32 gig harde schijf. Daarbij krijg je Nintendo Land, een console houder, een dock waarin je je tabletcontroller kunt opladen en nog veel meer voor een geschatte prijs van 349 euro.

Maar de aankondiging van de iPhone 5 is ook geen klein nieuws. Deze smartphone zal op 28 september in Nederland te koop zijn. Hij is 18% dunner en 20% lichter dan zijn voorganger! De resolutie van het scherm heeft Apple van 960×640 naar 1136×640 pixels opgekrikt. Hierdoor is de display langer geworden, maar zijn de dots per inch hetzelfde gebleven.

De oude A5 processor is vervangen door de Apple A6 processor, die volgens Apple twee keer zo snel is. De opslagcapaciteit is echter onaangepast gebleven. Je kunt opnieuw een 16, 32 of 64 gigabyte iPhone 5 aanschaffen.

Tenslotte hebben we natuurlijk een prijsvraag waarin we vier CD’s weggeven van de rock’n’roll band The Maydays.

In andere woorden: een aflevering die je niet wil missen!

EvdWV met de Wii U en de iphone 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch