Menu Premium
Loading...

EvdWV met de opbouw van Firstlook 2013

04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat helemaal los in de Jaarbeurs Utrecht dit weekend! Voor de meesten van ons is het zaterdag en zondag keihard gamen geblazen, maar om ervoor te zorgen dat het zo episch mogelijk wordt, moet er ook keihard gewerkt worden om alles klaar te zetten. Dennis en JJ laten je de voorbereidingen zien van de beursvloer in ‘EvdWV met de opbouw van Firstlook 2013’!

Zo’n episch grote gamebeurs als Firstlook 2013 vergt wel wat voorbereiding. Er staan ontzettend veel games én natuurlijk… de Xbox One en PlayStation 4! Dennis en JJ wandelen vandaag al rond in de Jaarsbeurs Utrecht om aan jou te laten zien hoe er gebikkeld wordt alles klaar te zetten voor het weekend. In deze Einde van de Week Vrijdag nemen ze je mee over de beursvloer.

Misschien had je al vernomen dat Activision de beurshal komt verfraaien met een Destiny-pop. Niet zomaar eentje, want hij is van een immens formaat. Uiteraard moet deze opgezet worden voordat Firstlook 2013 lang en breed aan de gang is en JJ is met Dennis gaan checken hoe dat ervoor staat. Ook krijg je een voorproefje van de Call of Duty: Ghosts-stand en laten ze zien hoe het met ‘ t opzetten van de Nintendo-stand zit.

Twee van de meest belangrijke plekken van Firstlook 2013 zijn toch wel het grote podium en het preview-theater. Morgen en zondag staat de hele Jaarsbeurs Utrecht vol, maar nu kun je checken hoe het er allemaal uitziet zonder een menigte aan mensen eromheen. Laat je meenemen door Dennis en JJ op hun tour door de Jaarsbeurs Utrecht in ‘EvdWV met de opbouw van Firstlook 2013’!

EvdWV met de opbouw van Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch