Menu Premium
Loading...

EvdWV met de E3 2014 en Far Cry 4

20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2014 zit er nu écht op en dat betekent dat de heren terug zijn in de studio om een nieuwe Einde van de Week Vrijdag op te nemen. Boris en Jelle hebben nog een beetje last van hun jetlag, maar zitten ook deze vrijdag helemaal klaar om je bij te praten over het laatste gamenieuws. Deze week hebben de heren namelijk heel wat nieuwtjes verzameld. Zo hebben ze het onder andere over Grand Theft Auto V, nieuwe features van de PlayStation 4 en wie is nou dat personage dat we hebben gezien in de nieuwe The Legend of Zelda trailer? Genoeg reden om de heren even bij te staan bij deze EvdWV met de E3 2014 en Far Cry 4.

Ook na de E3 2014 gaat het nieuws gewoon door, dus Jelle en Boris hebben genoeg gespreksstof voor deze Einde van de Week Vrijdag. Ze trappen af met een discussie die al een tijd gaande is in de game-industrie, namelijk seksisme in games. Dit naar aanleiding van de nieuwe trailer van The Legend of Zelda. Boris en Jelle zijn het niet altijd met elkaar eens, is dat wat dit onderwerp betreft ook zo? Ook is Rockstar nog steeds druk bezig met het ondersteunen van Grand Theft Auto V, want ze zijn namelijk nog steeds druk bezig de Heist mode mogelijk te maken in GTA Online. Het schijnt eindelijk financieel de goede kant op te gaan met Sony en ze beloven nieuwe features voor de PlayStation 4. Wat deze nieuwe features zijn, hoor je van Boris en Jelle.

Zoals elke week hebben we een trailer voor je en ditmaal is het een trailer van de aankomende game van Codemasters. Worden de heren wel een beetje warm van deze game? Deze Einde van de Week Vrijdag hebben we ook nog iets speciaals, namelijk maar liefst twee keer een top 5 die helemaal in het teken staan van de afgelopen E3. Check dus snel deze EvdWV met de E3 2014 en Far Cry 4!

EVDWV met de E3 2014 en Far Cry 4

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch