Menu Premium
Loading...

EvdWV met de Amazon Fire TV en Mario Kart 8

04/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt nog niet van weekend spreken voordat je de nieuwe Einde van de Week Vrijdag hebt gezien. Jelle en Melle zitten er namelijk helemaal klaar voor om de hele week door te nemen op het gebied van games. Zo is Carmageddon terug en heeft Amazon deze week haar Fire TV aangekondigd, en dan vergeten we bijna nog de nieuwe trailer van Mario Kart 8. Ben jij benieuwd naar het verloop van deze week in de game-industrie? Check dan EvdWV met de Amazon Fire TV en Mario Kart 8.

Om te beginnen is het natuurlijk tof om te vermelden dat Gamekings aanstaande maandag terugkomt op MTV met het vijftiende seizoen! In deze EvdWV bespreken Jelle en Melle hoe dit seizoen eruit gaat zien, naar welke games zij uitkijken en welke tripjes zij het liefste willen maken. Zo staat de PAX voor de deur, terwijl het ook niet lang duurt totdat de E3 2014 plaatsvindt in Los Angeles. Zij verklappen je echter niet alles, want volgende week gaat het allemaal gebeuren: op maandag 7 april kun je rond 22:30 op MTV kijken naar de eerste Gamekings-aflevering van het vijftiende seizoen! Check vooral deze EvdWV met de Amazon Fire TV en Mario Kart 8 om alvast helemaal op de hoogte te zijn van het nieuwe televisieseizoen van Gamekings!

Zoals gezegd komt de klassieker Carmageddon terug en deze is dan ook nu te spelen op Steam Early Access. Wat vinden Jelle en Melle hiervan? Is Carmageddon nog iets wat zij anno 2014 nog graag willen spelen? Ook wordt Randy Pitchford nog even besproken, want de man achter Gearbox Software is boos. Hij zei namelijk dat Gearbox bezig is aan twee nieuwe games, maar werd dus boos om het feit dat dit als nieuws wordt opgepakt. Of Randy Pitchford nu dus ook boos wordt op Jelle en Melle is nog niet bekend, maar wel praat Jelle z’n mond bijna voorbij. Waarover Jelle z’n mond bijna voorbijpraat, hoor je in EvdWV met de Amazon Fire TV en Mario Kart 8.

EvdWV met de Amazon Fire TV en Mario Kart 8

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch