Menu Premium
Loading...

EvdWV met Bloodborne, GTA V en The Evil Within

19/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De welbekende Tokyo Gameshow ontrafelt zich deze week in de metropool van Japan. Net als op de E3 en de Gamescom komen er op de Tokyo Game Show meerdere nieuwe games langs, waaronder Bloodborne. Deze games komen ruim aan bod in een nieuwe EvdWV!

Boris en Jelle bespreken de nieuwe trailer van Bloodborne, de spirituele opvolger van de Demon en Dark Souls-serie, en nog veel meer. De current-gen en PC versie van Rockstar’s Grand Theft Auto V wordt belicht, de trailer van The Evil Within, de nieuwe horror game van Bethesda, komt langs en is er een gloednieuwe Top 5! Dit keer is de Top 5 wellicht niet game-gerelateerd, maar dat maakt het niet minder interessant!

Als de kers op de taart bespreken Boris en Jelle de gelekte concept art die opdoken op een Chinees game forum. Als we de bron moeten geloven, zijn de beelden afkomstig van de nieuwe IP van het in Amsterdam’s gevestigde Guerrilla Games, verantwoordelijk voor de Killzone-franchise. Check snel de nieuwe Einde van de Week Vrijdag en geniet daarna van je welverdiende weekend!

20140918_EVDW

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch