Menu Premium
Loading...

EvdWV met Black Ops 2 Revolution en Tomb Raider

04/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de jaarwisseling achter de rug is iedereen druk aan de slag op de redactie. Martin en JJ hebben in de studio plaatsgenomen om even terug te blikken op hun vakantie. Ook was er een hoop interessant nieuws de afgelopen dagen. Zo zijn de eerste details van de Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC opgedoken en krijgt Tomb Raider een Multiplayer deel. Dus ga lekker zitten voor EvdWV met Black Ops 2 Revolution en Tomb Raider.

We openen met het grootste nieuws van deze week: de uitbreiding van Black Ops 2, genaamd Revolution. Er zijn afbeeldingen gelekt van een promotionele poster. Hieruit blijkt dat er nieuwe multiplayer- en zombie maps komen. Ook krijg je beschikking over een nieuw wapen: de Peacekeeper SMG. Op 29 januari verschijnt de DLC voor de Xbox 360. Waarschijnlijk zal Revolution niet veel later ook uitkomen op de PlayStation 3, PC en Wii U. Kijken JJ en Martin hier eigenlijk nog wel naar uit? Waarom JJ een beetje klaar is met Call of Duty: Black Ops 2, hoor je in EvdWV met Black Ops 2 Revolution en Tomb Raider.

Daarnaast is er nog nieuws over de multiplayer mode van Tomb Raider, uitspraken van Miyamoto over Pikmin 3 en een gesneuvelde God of War rival voor de Xbox 360. Maar het belangrijkste nieuws was toch dat Rafael een kopstoot uitdeelde aan Sylvie. Ja een kopstoot, je hebt het hier voor het eerst gehoord.

De trailer die we deze week in de aanbieding hebben, is die van Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Helaas hebben JJ en Martin helemaal niks met Final Fantasy, maar dat betekent niet dat we hem over gaan slaan natuurlijk.

Meer dan genoeg redenen dus om EvdWV met Black Ops 2 Revolution en Tomb Raider niet voorbij te laten gaan!

EvdWV met Black Ops 2 Revolution en Tomb Raider

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch