Menu Premium
Loading...

EvdWV met Black Ops 2 en MOH: Warfighter

19/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt het weekend bijna proeven, maar voordat het echt zover is, is er altijd eerst nog Einde van de Week Vrijdag. Jelle en JJ hebben kilo’s aan nieuws, trailers en prijsvragen. Hoogste tijd dus om je aan je monitor te kluisteren voor EvdWV met Black Ops 2 en MOH: Warfighter.

Deze editie van EvdWV loopt compleet over van knallers! Zo hebben we bergen nieuws over onder andere wat Mister Nintendo, Iwata, deze week heeft verteld over de Wii U. Ook is er nieuws over een aankomende game van Criterion Games. We kunnen je alvast verklappen dat er een echte klassieker terug gaat komen. De marktonderzoekers bij Nielsen hebben ook een verrassende onthulling: met de cijfers van al die onderzoeken hebben zij namelijk bekend gemaakt wat volgens hun berekeningen de meest geanticipeerde games van dit moment zijn. Nu kun je denken dat je dat zelf ook wel kunt inschatten, maar dan zit je waarschijnlijk niet helemaal goed.

Het meest merkwaardige nieuws van deze week gaat over de Black Eyed Peas. De Black Eyed Peas? Ja, de Black Eyed Peas. Want zij hebben na Michael Jackson ook een game gemaakt met Ubisoft. Alleen daar is het één en ander niet helemaal volgens de gemaakte afspraak gegaan.

Dan hebben we nog drie kilo aan trailers voor je en het zijn stuk voor stuk allemaal shooters. Kun je al raden welke dat zijn? Het is in ieder geval interessant om deze games eens naast elkaar te leggen, en dat doen we dus ook. Voordat we het weekend écht in gaan heeft JJ ook nog eens twee prijsvragen voor je. Dit zie je allemaal in EvdWV met Black Ops 2 en MOH: Warfighter. EvdWV met COD: Black Ops 2, MOH: Warfighter en Battlefield 3

polls & surveys
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch