Menu Premium
Loading...

EvdWV met Battlefield 4, Jade Raymond en Sunset Overdrive

24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na deze regenachtige week, waarbij het weer vandaag niet heel veel beter is, kan je natuurlijk maar een ding doen om het snel te vergeten: een nieuwe Einde van de Week Vrijdag checken. Dit keer schuiven Skate en Dominique aan in de studio om jou te voorzien van de laatste gamenieuwtjes en hebben ze een nieuwe trailer en prijsvraag voor je klaarstaan.

De guys trappen af met het nieuws rondom Jade Raymond. Deze knappe verschijning werkte als executive producer voor Ubisoft in Toronto en Montreal aan games als Assassin’s Creed, Splinter Cell: Blacklist en Watch Dogs. Deze week werd bekend dat ze Ubisoft gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging. Alex Parizeau, die de afgelopen jaren met haar samenwerkte, neemt haar taken over. Verder bespreken ze de rechtszaak rondom Battlefield 4 over zogenaamde valse beloftes en een nieuwe trailer van Sunset Overdrive, die over een kleine week al in de winkels ligt. We hebben de game in de livestream al laten zien, maar de officiële review mag je volgende week op de site verwachten.

Zoals elke week is er ook vandaag ruimte voor een Top 5. Dit keer heeft Dominique er eentje bedacht. Waar die over gaat? Dat zie je in een nieuwe EvdWV met Battlefield 4, Jade Raymond en Sunset Overdrive!

EvdWV met Sunset Overdrive, Jade Raymond en Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch