Menu Premium
Loading...

EvdWV met Battlefield 4 en Deep Down

03/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste vrijdag van het nieuwe jaar! Het is al bijna weekend, wat we natuurlijk helemaal niet erg vinden. Jelle en Dominique hebben gekeken wat er deze week allemaal gebeurd is en hebben een aantal leuke nieuwtjes voor je klaar staan. Jelle heeft dit keer een persoonlijke top 5 gemaakt en gaat je deze vertellen in EvdWV met Battlefield 4 en Deep Down.

Battlefield 4 heeft sinds de launch al aardig wat last gehad van serverproblemen. Vorige week was het natuurlijk kerst en waren enorm veel mensen vrij, waardoor de servers van DICE het zwaar te verduren kregen. Veel mensen vinden het belachelijk dat de game zo lang na de launch nog steeds niet lekker loopt als het om de multiplayer gaat. Zouden de multiplayer-games in 2014 precies dezelfde problemen blijven houden of gaan bedrijven eindelijk een oplossing vinden voor de drukte op servers?

Vandaag hebben we ook een nieuwe trailer voor je, en deze keer van de game Deep Down voor de PlayStation 4. De game wordt gemaakt door Capcom en wordt al snel vergeleken met bijvoorbeeld een Dark Souls of Dragon’s Dogma. De game speelt zich af onder New York in de nabije toekomst, wat natuurlijk even heel wat anders is dan dat we misschien gewend zijn van de tijd waarin ridders zich normaal bevinden. Dit jaar zullen we waarschijnlijk veel meer te zien krijgen van deze game, maar er zijn nu al genoeg mensen op de redactie die niet kunnen wachten om meer te zien!

Benieuwd naar deze speciale einde van de week vrijdag van het nieuwe jaar? Bekijk dan snel dit item!

EVDWV met Battlefield 4 en Deep Down

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch