Menu Premium
Loading...

EvdWV met Battleborn en Fortnite

11/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaaaaaaaa, Einde van de Week Vrijdag! De meesten van ons kunnen al het werk aan de kant smijten, een biertje of wijntje erbij pakken en lekker zitten voor EvdWV met Battleborn en Fortnite. Onze boys Steven en Jelle zijn er helemaal klaar voor om jou te voorzien van alle laatste scoops op het gebied van games. Kwamen er in deze komkommertijd dingen voorbij die je echt moét weten? En waren er wrede trailers? Kom erachter en hoor het van Jelle en Steven in de nieuwe Einde van de Week Vrijdag.

Als je een beetje opgelet hebt deze week, dan heb je gezien dat we ook hier op de Gamekings-redactie af en toe moeite hadden om ons met games bezig te houden. De drukke periodes zijn net achter de rug, de helft van ons is op vakantie en het is officieel komkommertijd. Deze periode is qua gamereleases niet de meest interessante en ook qua nieuws komt er een stuk minder naar buiten. Tel daarbij op dat het wel heel chill is om op je luie reet in de zon te zitten, in plaats van in een nog benauwdere Gamekings-studio.

Dat neemt echter niet weg dat Steven en Jelle het uitzicht naar buiten hebben ingeruild voor Einde van de Week Vrijdag, want ondanks dat het rustiger is, is er nog steeds voldoende te vertellen. Je weet wel hoe het gaat. Zelfs als er niet heel veel is, wordt EvdWV toch wel volgeluld met gezelligheid. Deze week hebben Jelle en Steven nieuwe beelden van Battleborn en Fortnite voor je en hebben ze het over The Evil Within. De game van Resident Evil bedenker Shinji Mikami moet namelijk minder bloederig worden om er wel marketing voor te mogen doen, maar ze willen fans niet teleurstellen. Uitgever Bethesda Softworks heeft daar een oplossing voor bedacht, welke je van Steven en Jelle hoort.

Houd je oren goed open, want de mannen hebben een wrede prijsvraag voor je. Ook krijg je van Steven een top 5 in het thema van zijn lievelingsgame. Je weet vast wel welke. Lees niet langer, scroll omhoog en check EvdWV met Battleborn en Fortnite!
EvdWV met Battleborn en Fortnite

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch