Menu Premium
Loading...

EvdWV met Battlefield 4 en Call Of Duty: Ghosts

01/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een terugblik op de afgelopen week! Mocht al het gamenieuws aan je ontgaan zijn, het was ook deze keer een bewogen week. Boris en JJ zitten voor je klaar om je helemaal up-to-date te houden in deze EvdWV met Battlefield 4 en Call Of Duty: Ghosts.

Zoals elke week hebben de heren goed en slecht nieuws te melden, van hardware tot software. Boris is daarom ook erg teleurgesteld over de resultaten die kamp Nintendo heeft vrijgegeven. Het was al bekend dat de Wii U geen volle zalen trok, maar na dit nieuws moest Boris toch echt even een traantje wegpinken.

Ondanks het next-gen geweld hebben de heren ook nog een heftige discussie over verschillende platformen in de PC-wereld. Nu Steam zijn opmars begint te maken met Steam OS en de aankomende hardware, zijn andere uitgevers gedwongen om andere manieren te verzinnen om hun games aan de man te krijgen. Boris en JJ speculeren over over de toekomst van Steam en alle concurrenten.

Met de release van Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts zo vlak achter elkaar kan de eeuwenoude discussie ook dit keer niet ontbreken. JJ kan het daarom ook niet laten om de twee oeroude rivalen keihard tegenover elkaar te zetten.

Zoals je tegenwoordig gewend bent in EvdWV, wordt er elke keer iemand gevraagd om zijn persoonlijke Top 5 samen te stellen. De onderwerpen waren tot nu toe erg variƫrend, maar deze Top 5 van Boris is toch wel erg toepasselijk met het oog op de nabije toekomst.

Ben jij benieuwd wat Boris en JJ te vertellen hebben over de afgelopen week? Je ziet het in deze EvdWV met Battlefield 4 en Call Of Duty: Ghosts.

EvdWV met Battlefield 4 en Call Of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch