Menu Premium
Loading...

EvdWV met Batman: Arkham Origins en PlayStation 4

25/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen week heeft het herfst weer luid en duidelijk van zich laten horen! Gelukkig is het vandaag vrijdag en dus de laatste dag voor het weekend. Deze keer wordt het een oer-Hollands herfstweekend dat perfect is voor een lekkere mok warme chocolademelk of koffie. Natuurlijk wel met een shitload aan slagroom erop! Dennis en Jelle hebben echter hun planning al gemaakt. Jelle gaat worst eten en Dennis gaat op zoek naar een worstenschotel in Rotterdam. Het is niet puur toeval dat ze beiden iets met worsten gaan doen. Dennis heeft namelijk Jelle en zichzelf helemaal lekker gemaakt met zijn persoonlijke worsten top 5 in deze EvdWV met Batman: Arkham Origins en PlayStation 4. Naast de worsten top 5 van Dennis komt Jelle ook nog met een lekker worstenrecept.

Gelukkig draait deze Einde van de Week Vrijdag ook nog om games en niet alleen om worsten. Zo is er deze week een nieuwe trailer van Batman: Arkham Origins uitgekomen. Het is waarschijnlijk ook de laatste trailer van de game. Het is namelijk de launch trailer. Beide gasten vonden de vorige twee games erg tof. Deze game is echter door een andere studio gemaakt, het is dus maar de vraag of Arkham Origins de twee andere kan overtreffen. Wat Dennis en Jelle ervan vinden, hoor je in deze EvdWV.

Deze EvdWV is extra tof, omdat er twee prijzen te winnen zijn. De eerste prijsvraag betreft vijf beta-passes voor de game Verdun. De game is gemaakt door de Nederlandse Indie-ontwikkelaars M2H Game Studio en Blackmill Games. Het is een first-person shooter die zich afspeelt tijdens Eerste Wereldoorlog. Met de tweede prijsvraag geven wij 50 beta-keys voor Hearthstone: Heroes of Warcraft weg. Bekijk deze EvdWV om erachter te komen wat je precies moet doen om kans te maken op deze twee vette prijzen. De antwoorden kun je mailen naar prijsvraag@gamekings.tv.
EvdWV met Batman: Arkham Origins en PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch