Menu Premium
Loading...

EvdWV met alles over de PlayStation 4

22/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, een nieuwe EvdWV met alles over de PlayStation 4! Steven en Skate hebben met veel aandacht naar de livestream van Gamekings.tv gekeken en nu gaan ze hun mening ventileren over de persconferentie van Sony.

Al jaren lang wordt de opvolger van Sony’s PlayStation 3 verwacht. Sommigen verwachtten hem zelfs al twee E3’s geleden. Afgelopen woensdagnacht, in New York was het gewoon rond de middag, werd er een einde gemaakt aan de grote hoeveelheid van speculaties die er rondom het systeem zaten. De controller was al gelekt, hij zou backwards-compatible zijn via een streaming service en de console zou veel weghebben van de architectuur van een huidige PC. Dit alles is waar. Verhalen dat hij in plaats van de PlayStation 4 de PlayStation Orbis zou gaan heten, omdat het cijfer vier een ongeluksgetal is in Japan, blijken dus niet waar te zijn. Zo waren er ook mensen in de livechat van Gamekings.tv die zeiden dat de nieuwe PlayStation bekerhouders zou hebben en dat je er je pizza in kon opwarmen, maar daar is, vooralsnog, door Sony niets officieel van naar buiten gebracht. Daar gaan we meer over weten als Sony de nieuwe PlayStation ook daadwerkelijk gaat tonen.

Tijdens het evenement van PlayStation zijn we buiten bijvoorbeeld de specs van de console en de nieuwe DualShock 4 controller, ook meer te weten gekomen over de games die voor de console gaan uitkomen. Killzone Shadow Fall, Watch Dogs, Knack en Deep Down zijn enkele van die titels. Grote afwezigen volgens sommige waren bijvoorbeeld een GTA V en een Assasin’s Creed, maar die zullen mogelijk gewoon lekker zelf met een launch-eventje gaan komen. Of Skate en Steven deze games ook hebben gemist, komt allemaal terug in deze Einde van de Week Vrijdag met alles over de PlayStation 4.
EvdWV met alles over de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch